Moda - Trend

20 inspirativnih Color Block jakni i kaputa od veštačkog krzna

Jesen je neumoljiva u svojim oscilacijama što se vremena tiče.

Iz dana u dan nas iznenađuje padom i porastom temperatura, ali lagano primećujemo da letnju garderobu možemo da odložimo do iduće sezone. Ono što će nam vrlo ubrzo trebati, gotovo svakodnevno su tople jakne i kaputi. Ove sezone na sebe posebnu pažnju skreću Color Block varijante od veštačkog krzna. Ako ste raspoloženi za malo poigravanja sa bojama, ova vrsta jakni i kaputa različitih modela i dužina je kao stvorena za vas.

KOMBINACIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Ako želite da stvorite vrlo elegantan autfit, predlažemo da potražite kaput srednje dužine kojim dominiraju braon, narandžasti i crni tonovi, koji će savršeno stajati uz plave farmerke i bele čizme. Takođe ležeran stil možete da postignete kombinujući crne pantalone i crnu košulju sa nežnom Color Block varijantom jakne kojom se protežu bordo, braon i krem tonovi.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA I HALJINAMA

Ukoliko volite opuštene varjiante odevanja, potražite laganu cvetnu maksi haljinu preko koje ćete ogrnuti meki Color Block kaput plavih nijansi. Kombinacija kao stvorena za duge šetnje u dvoje. Ako ste raspoloženi za urbaniji stil ili planirate odlazak na žurku, izgledaćete fenomenalno u crnoj mini haljini sa printom, koju ćete upotpuniti Color Block krznenim kaputom.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group