Moda - Trend

20 fantastičnih kožnih mini suknji koje su odraz istančanog ukusa

Mini suknju treba voleti i znati nositi.

Ako pritom dodate još detalj u vidu kože, situacija je još eksplicitnija. Ovaj komad odeće se pretvara u istinski magnet koji skreće pažnju. Upravo mini kožne suknje u središtu su zbivanja ovog leta. Ako želite da budete viđene i zapamćene gde god da se pojavite, naša preporuka su vam zavodljive mini kožne suknje. Dolaze nam u toliko mnogo različitih kombinacija, boja i dužina da je gotovo nemoguće odabrati samo jednu. A i zašto biste, kada svaka izgleda fantastično.

Ako volite da nosite upečatljivu garderobu, mini kožnu suknju ne bi trebalo da propustite ovog leta. Crvena, crna, bež ili smeđa savršena je za kombinovanje sa klasičnom belom bluzom ili košuljom. Akcentne same po sebi, ove suknje ne zahtevaju da ih posebno ističete kontrastima niti kaiševima, jer u većini slučajeva dolaze sa stilizovanim detaljima. Minimalističke sandale, kao i uske kožne gležnjače, savršeno se slažu sa ovom vrstom letnjih suknji.

Kožna suknja do kolena je savršena za prelazni period sa leta na jesen, koji nas uskoro očekuje. Takođe, sve midi varijante ovih suknji u kombinaciji sa laganim džemperima su kao stvorene za atraktivan poslovni izgled. Ženstvena i senzualna pojava, koju je teško neprimetiti, ako se dopuni visokim potpeticama, učiniće da izmamite uzdahe na svakom koraku. Varijante visokog struka su apsolutni hit ove sezone, zato ne propustite priliku da uskočite u jednu od ovakvih suknji.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group