Moda - Trend

20 autfita sa belim čizmama koje možete da "ukradete" ove zime

Na pragu bele zime, na vrata su nam zakucale bele čizme.

Još pre par godina trend u obliku bele boje bio je rešen da se prošeta po modnoj sceni, i umesto da elegantno sklizne iza zavese, uvek je tu negde i posmatra iz prikrajka, čekajući trenutak da ponovo pokaže svetu svoj šarm. Pa tako, i ove zime svedoci smo bele boje na čizmama svih oblika, visina potpetica i stilova. Jer, ako malo bolje razmislite gde bi se drugo mogle i uklopiti bele čizme, od okruženja zimske idile. U tom pogledu donosimo vam danas pregršt ideja za kreiranje upečatljivog autfita.

KOJE ČIZME ODABRATI? - postavlja se pitanje

Combat varijante čizama u centru su zbivanja ove sezone. One su kao stvorene za dame slobodnog duha, neustrašive i otvorene. Pored njih tu su i bele gležnjače koje odgovaraju većini savremenih stilova oblačenja i idealne su kako za svakodnevno nošenje tako i za večernji izlazak. A na samom kraju, ali ne i najmanje važne, tu su duboke čizme do kolena koje deluju tako neodoljivo i seksi, da je u njima nemoguće proći neopaženo.

ŠTA NOSITI UZ NJIH?

Ako ste odabrali Combat ili gležnjače, vaš siguran izbor su uske farmerke ili crne pantalone koje deluju tako šik. S druge strane ako su vaš izbor duboke bele čizme, najbolje kombinacije su one u obliku monohromatskog izgleda odnosno bele haljine ili suknje sa belom bluzom. Ne zaboravite i na bele džemper-haljine koje su apsolutni hit ove sezone.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group