12 novih stilskih načina da nosite svoj stari kaput u kamel boji

Kamel kaput ne nedostaje ni na jednoj listi koja se odnosi na vanvremenske komade ženske garderobe.

Stilski ekvivalentan klasičnom crnom kaputu, kaput u kamel boji - koji je naravno dobio ime po kamiljoj dlaki koja se koristi u njegovoj izradi- može se kombinovati sa bilo čim. I jedinstveno odiše osećajem klasičnog šarma i apsolutno sofisticiranog stila.

Nije slučajno, da kaput kamel boje nose ličnosti "plave krvi", filmske zvezde i modnim insajderi i njime upotpunjuju svoje šik odevne kombinacije.  

Kao što je već pomenuto, kamel kaput se uklapa uz sve, odnosno može podržati i ležernu i svečanu odevnu kombinaciju. Takođe se savršeno slaže sa svim bojama - posebno smelim, dok je u lepom kontrastu sa nijansama iste palete boja, kao što su tamno braon i neutralne boje - kao što su crna, bela ili bež.

Svoj kamel kaput možete nositi uz pletene haljine i čizme ili preko odela. Možete, međutim, da ga nosite sa kombinezonima ili helankama, sa farmerkama za ležerne odevne kombinacije...

Kako nositi kamel kaput ove zime, pogledajte u galeriji fotografija.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group