10 vanvremenskih komada koje ćete pronaći u ormaru Skandinavki ovog proleća

Pariz, London, Njujork, Milano - decenijama su ovi gradovi smatrani prestonicama stila, i to ne bez razloga.

Neke od najznačajnijih modnih kuća i dizajnera, koji definišu trendove i ulični stil, tamo žive, zamišljaju i kreiraju svoje kolekcije. Poslednjih godina, međutim, postoji još jedna Nedelja mode koja je uspela da se istakne svojom estetikom, a to je Nedelja mode u Kopenhagenu koja ističe skandinavski stil u svom najboljem izdanju. Nekako su skandinavske devojke uspele da se pojave kao vrhunska stilska inspiracija za ljubitelje mode. Zašto?

Skandinavke veoma vole svet mode, ali su udobnost, bezvremenost i praktičnost stavile kao glavne prioritete. One ne nose isključivo trendove, ne kupuju odeću i dodatke samo zato što su u modi, ne oklevaju da eksperimentišu sa nijansama i šarama. Upravo iz tog razloga, njihova odeća će uvek biti inspiracija za žene širom planete. Ali koji su to predmeti koji su uvek prisutni u njihovoj prolećnoj kolekciji i koje su stilske tajne koje verno prate?

Stilske tajne koje Skandinavke verno slede

Ne prate verno trendove: Skandinavke ne prate verno modne trendove, već ih koriste da s vremena na vreme ažuriraju svoj izgled. One vole bezvremensku odeću, ali uvek pronalaze nove načine da je nadograde.

One preferiraju održive brendove: odlučuju da ulažu u osnovne komade, koje će nositi godinama umesto mnogo, ekonomičnih kupovina. Drugim rečima, biraju kvalitet a ne kvantitet.

One vole udobnost: To znači da su torba koja se nosi preko tela i nudi slobodu kretanja, i par cipela koje kombinuju udobnost i eleganciju definitivno dve obavezne stvari u njihovoj garderobi. Međutim, ako žele da nose cipele sa visokom potpeticom, preferiraju najpraktičnije opcije poput onih sa štiklama ili četvrtastim potpeticama.

Obavezne komade skandinavskog stila otkrijte u galeriji fotografija i krenite u kupovinu na vreme.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group