Najmoderniji štepani kaputi koji će na savršen način zameniti jesenju kabanicu

Jesenji trend direktno sa piste!

Kada dođu jesenji dani potrebno nam je nekoliko vrsta jakni i kaputa. Početkom septembra nosimo lagane parke, mantile i kabanice, a do kraja sezone presvlačimo se u tople jakne i kapute od ovčje kože.

Ali potreban je i model za prelazni period, koji je obično najteže izabrati. Ako već imate preveliku prošivenu jaknu i klasičan bež kaput, pogledajte moderne stilove sa pista. Na primer, štepani kaput, koji se ove sezone pojavio na nekoliko revija odjednom.

Najpopularniji su modeli u svetlim nijansama: beli, bež ili sivi. Oni će se slagati sa svim odevnim komadima i dodati raznolikost uobičajenoj jesenjoj garderobi, koja se obično sastoji od tamne odeće. Kroj kaputa može biti veoma različit - od modernog „ogrtača“ do klasičnog kaputa sa dvorednim kopčanjem. Ravni model sa spuštenom linijom ramena i prevelikom siluetom ostaje najsigurnija opcija, dok su se praktični modeli sa kapuljačom takođe pojavili u novim kolekcijama.

U galeriji pogledajte najaktuelnije modele.

 

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group