10 stajlinga koji dokazuju da je Dženifer Lopez kraljica teksasa

Od farmerica sa niskim strukom do širokih jakni, Dženifer Lopez zna kako da nosi teksas kao niko drugi.

Možda smo Dženifer Lopez u poslednje vreme viđali u laganim letnjim haljnama u kojima je uživala na medenom mesecu sa Benom Aflekom, ali teksas je nekako uvek uspevao da bude zvezda njenih modernih stajlinga. I u ležernim i u formalnijim prilikama, Dženifer Lopez ima način da teksas istakne u potpunosti, čineći da izgleda i cool i šik, dajući nam ideje da ga nosimo od zime do leta.

Ako bismo mogli da izdvojimo jedan komad teksasa koji je Džej Lo najviše nosila, to bi bile ništa drugo do farmerke sa niskim strukom. Od 2000-ih do danas, slavna zvezda se nikada nije odvajala od ovog posebnog stila pantalona, čak ni kada nije bio u vrhu trendova i kada su dominirali modeli sa visokim strukom. Uz krop topove, majice i romantične bluze, Džej Lo je farmerke sa niskim strukom maestralno kombinovala tokom godina svoje karijere. Istovremeno, i teksas kombinezoni i jakne su komadi koji ne nedostaju u njenom garderoberu. Drugim rečima, ona je kraljica teksasa, a u galeriji pogledajte stajlinge koji to dokazuju.

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group