10 prolećnih ležernih lookova za majska putovanja

Od trenutka kada temperatura počne da raste, misli nam se okreću jednoj stvari, a to je organizovanje izleta koji će nam pomoći da se opustimo i podmladimo.

Lepi majski dani su savršena prilika za putovanje van grada ili uživanje u šetnji sa svojim najmilijima. U svakom slučaju, vredi kreirati najelegantniji izgled koji će vas razveseliti i ispuniti samopouzdanjem.

Da bismo vam pomogli da dane u prirodi ili u nekom lepom gradu provedete stilizovane i elegantne u galeriji smo izdvojili deset ležernih prolećnih lookova, koji su savršeni za ovu sezonu i vredni kopiranja.

Šta možete da obučete? Što se tiče donjeg dela, kargo pantalone, vaše omiljene farmerke ili prozračna cvetna suknja su definitivno neke od opcija koje možete izabrati. Majice bez rukava, prugaste košulje i satenske bluze savršeno će upotpuniti vaš izgled. Ako se pitate koji je idealan stil cipela, par patika je neophodan za ležerne šetnje, dok su cipele sa stabilnom potpeticom savršene za noćni izlazak.

U galeriji ćete pronaći deset izgleda koje možete sačuvati na Instagramu i inspirisati se u narednim danima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group