10 prolećnih kombinacija zbog kojih vam bela košulja nikada neće dosaditi

Osnova ženske garderobe koju nose sve ikone stila.

Bela košulja je vrhunsko „belo platno“ ženske garderobe. Bezvremenska, bez starosnih ograničenja i uvek u trendu, uspeva da održi korak i bez većih poteškoća se uklopi sa svim trendovima koje nam dizajneri predstavljaju svake sezone. U stvari, to je jedan od komada u našoj kolekciji koji možemo da nosimo tokom cele godine.

U modnom svetu, bela košulja se pojavila pre mnogo decenija kada su žene odlučile da je dodaju u svoju kolekciju. Od 1940-ih pa nadalje, bela košulja je postala „must have“ otkako su je Loren Bakol, Ketrin Hepbern i Odri Hepbern nosile i u svojim filmovima i na raznim događajima. Sada je bela košulja definicija moćnog odevanja i funkcioniše kao dragocena pomoć za svaku ženu koja želi da razvije svoj stil, obogaćujući svoju garderobu osnovnim, bezvremenskim komadima.

Što se tiče prolećnog stila, bez sumnje, bela košulja zaslužuje da bude na jednom od prvih mesta vaše liste za kupovinu. Zašto? Nosićete je uz sve. Uz farmerke ili pantalone visokog struka koje laskaju silueti, sa pantalonama jarkih boja poput fuksije ili limete što je trend koji je oduševio sve fashioniste, sa midi suknjama u kancelariji i sa mini suknjama u ležernim ili večernjim izlascima.   

U galeriji otkrivamo 10 modernih prolećnih odevnih kombinacija sa belom košuljom koje će vas inspirisati da svoju belu košulju nosite na nove, moderne načine.

Pogledajte i inspirišite se!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group