10 najboljih plisiranih suknji koje možete nositi u svakoj prilici

Plisirane suknje su jedna od najvažnijih komponenti ženske garderobe.

Njihova vanvremenska estetika čini ih neophodnim prilikom kreiranja stajlinga za posao, van radnog vremena, pa čak i za večernje izlaske.

Midi verzija plisirane suknje je najpopularniji izbor i čini savršenu kombinaciju sa klasičnim štiklama. Poslednjih godina, međutim, sloboda u stilskim kombinacijama i prioritet koji žene daju svojoj udobnosti, u svakodnevnu odeću uneli su kombinacije sa patikama, mokasinama, vojnim, pa čak i kaubojskim čizmama.

Plisirane suknje su, naravno, dizajn koji nalazimo u kolekcijama za svako godišnje doba. Ono što se menja, zajedno sa promenom vremena, je tkanina koja ih čini lakšim za leto ili toplijim za zimu. Što se tiče boja, klasične opcije kao što su crna, braon ili siva će uvek biti ključne, dok dizajni sa kariranim ili cvetnim motivima - čak i monogramom, kao što predlaže Tommy Hilfiger u AW'22 kolekciji - nude zabavniji dodir. Posebno popularne za ovu sezonu su plisirane suknje u bež i gotovo belim nijansama.

Kako nositi plisiranu suknju?

Plisirane suknje odišu bezvremenskom elegancijom i savršeno služe sofisticiranom stilu kada se kombinuju sa blejzerima i klasičnim košuljama. Za ležerniji izgled plisirane suknje kombinujte sa udobnim, širokim džemperima, dok je bela majica u kombinaciji sa plisiranom suknjom stajling koji predlaže modna kuća Prada.

Kada je reč o večernjim izlascima, plisirana suknja će izgledati sjajno u kombinaciji sa topom, bluzom metalik teksture ili providnim gornjim delom.

Ukoliko želite da obnovite svoj ormar novom plisiranom suknjom u galeriji pogledajte predloge modnih kuća.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group