10 modernih autfita za prve hladne jesenje dane

Kombinacije koje modni stručnjaci nose svake jeseni.

Jedno od najvažnijih stilskih pravila kojih se pridržavaju modni stručnjaci je fleksibilnost. To znači da pre nego što se odluče za izgled koji će nositi za svaku priliku, modne influenserke uzimaju u obzir važne informacije kao što su na primer vremenski uslovi. Pogotovo sada kada je pred nama jesen i kada će se temperatura promeniti, pogled na kombinacije koje trendi devojke često biraju biće od dragocene pomoći.

Pored prilagodljivosti vremenskim uslovima, udobnost je još jedan kriterijum na osnovu kojeg ljubitelji mode kreiraju svoje autfite. Komadi koji grle telo bez izazivanja nelagodnosti tokom dana, pametne kombinacije koje kombinuju naš lični stil sa nekim modernim detaljima, aksesoari koji imaju mogućnost da nadograde čak i najosnovniji stajling.

Da bismo vam pomogli da dočekate novu sezonu spremne, u galeriji smo izdvojili deset stilskih kombinacija koje vredi „kopirati“.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group