10 midi suknji koje ćemo nositi ove jeseni

Svi znamo da prelazni period nije najsjaniji kada je u pitanju izbor odeće.

S jedne strane je vruće, s druge strane uveče temperatura naglo pada. Jedan komad koji će vas izvući iz teškog položaja - budući da se nosi bukvalno sa svime - je suknja midi dužine.

Suknje u ovoj dužini pokazale su se kao spas. Na primer, kada temperatura napolju i dalje podseća na leto, midi suknjama je potrebna samo obična majica i par patika. Kada temperatura postepeno opada, možete nositi istu suknju sa tankim pletenim kardiganom (jer nema bolje stilske kombinacije) i parom vojnih čizama. Ono što smo zaključili je da nema boljeg odevnog komada od midi suknje. 

Može se nositi na bezbroj načina i u svakoj prilici. Slip crna suknja ostaje u klasičnim omiljenim komadima, nastavljamo sa midi suknjama sa jesenjim cvetovima i naravno ne zaboravljamo plise midi suknje koje odišu vanvremenskom elegancijom. Ovom spisku dodali bismo i kožne midi suknje koje možete nositi od jutra do mraka.

U galeriji pogledajte modele koje smo izdvojili za vas.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group