10 haljina za zabavu koje će pokazati vašu najglamurozniju stranu

Nakon dve godine kada su termini kao što su vakcina, virus, karantin, ograničenja, mere i zaštitna maska postali deo naše svakodnevice, modni trendovi za proleće i leto 2022. preuzimaju na sebe da istaknu našu glamurozniju stranu.

Veliki izraz ove ekstrovertnosti  i zabavnog raspoloženja su haljine za žurke koje su predstavile modne kuće u svojim kolekcijama SS22.

Haljine sa šljokicama predstavili su brendovi Bottega Veneta, Michael Kors, Gucci, Philosophy di Lorenzo Serafini, modele sa resama Dior, Philipp Plein i Rodarte, dok modele od metalik tkanina možemo pronaći u letjim kolekcijama Christopher Kane i Balenciaga.

Glam estetika i kreacije koje ističu ženstvenost ovog leta imaju svojih pet minuta, a to dokazuju i poluprovidne haljine kuća Gucci, Khaite, Versace i Dsquared2. Haljine sa izrezima dokazuju da se gola koža vratila u prvi plan i ima glavni cilj da se ​​svaka žena oseća dobro u vezi sa svojim telom i seksualnošću koju oseća.

Za večernje izlaske, letnje žurke, koktel večeri sa drugaricama ili izlaske na ostrvima, haljina za žurke sa šljokicama, ženstvenim izrezima, resama ili metalik nijansama su neki od modela koje bi izabrale najstručnije fashioniste. Kada je u pitanju izbor cipela, prva pomisao je da su sandale sa visokom potpeticom idealne, što je tačno, međutim, to nije jedina opcija. Prateći karakter leta, ravne sandale, od kože ili u nijansama poput zlatne, jednako su odličan stilski izbor, posebno ako želite da uživate u izlasku u potpunosti.

U galeriji smo izdvojili najglamuroznije haljine koje zaslužuju mesto u vašem ormaru.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group