10 haljina koje ćete uvek nositi ove zime

Haljine koje će vam, pored stila, obezbediti i ono što godišnje doba zahteva: toplinu i udobnost.

Tokom zime, ono što je veoma važno kod odabira svakodnevne odeće je da se osećate udobno i toplo. Zimi često biramo topliju odeću - vunu umesto pamuka, pantalone umesto kratkih suknji i tako dalje. Postoji, naravno, kategorija koja, bez obzira na vremenske prilike, može da pruži rešenja koja služe svakoj situaciji (od male do jake hladnoće) i to sa odličnim stilom: haljine.

Od trenutka kada su pletene/vunene haljine nadograđene u luksuzni modni izbor, zimski stil prestaje da izgleda tako zastrašujuće, barem u smislu prefinjene elegancije. Maksi ili midi, pletene haljine su dostupne u različitim siluetama (A kroja, sa plisiranom suknjom, kao oversized), ili dolaze kao vunene džemper haljine kako bi bilo jasno da nema boljeg izbora od haljine zimi.  

Pletene haljine, međutim, nisu jedini izbor koji imate jer ove godine moda zahteva malo elegancije i više sjaja. Investirajte u haljine koje ćete nositi od jutra do mraka, u klasične modele sa karnerima koje možete da nosite sa čizmama i kaputima kao još jedna elegantna Parižanka ili u haljine sa razigranim dezenima, poput pruga u boji. Naravno, crna haljina koja će postati elegantno rešenje za svaku priliku ne bi trebalo da izostane iz vaše zimske garderobe.

U galeriji pogledajte naše predloge.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group