10 glamuroznih autfita u kojima ćete zablistati na svim predstojećim zabavama

Novogodišnje žurke počinju, glamurozni stil se vraća.

"It's the most wonderful time of the year" peva Endi Vilijams u istoimenoj pesmi koja Božić karakteriše kao najlepše doba godine.

Voleli Božić ili ne, morate priznati da ova sezona direktno utiče na vaše raspoloženje. Ulice, kuće, prodavnice, ali i pozivi na žurke su se umnožili i cilj je jedan – pronaći tačno ono što vam je potrebno da zablistate u svakoj od prilika.

Modni influenseri su preuzeli na sebe da vam pomognu da ostvarite taj cilj, odnosno da zablistate na svim božićnim zabavama, nudeći vam inspiraciju koja vam je potrebna.

Šta oni preporučuju?

Pre svega, najvažniji stilski savet koji treba da imate na umu je da ne morate nužno da nosite šljokice i metalik tkanine. U slučaju da više volite minimalistički stil, možete odabrati crnu haljinu ili odelo i dodati male doze sjaja uz pomoć nakita. Ali ako volite glam stil, onda su haljina sa šljokicama, suknja sa šljokicama ili pantalone visokog struka sa šljokicama idealan izbor. Da bismo vam pomogli, prikupili smo deset glamuroznih lookova koje možete kopirati ili prilagoditi svom stilu.

Šta predlažu influenserke pogledajte u galeriji fotografija i „pozajmite“ ideje!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group