20 načina da nosite šljokice tokom praznika

Novogodišnji praznici nam stižu, a 2015. odlazi.

Nova godina će biti ispunjena novim trendovima, ali trend koji je aktuelan svake praznične sezone, jesu – šljokice.

Devojke najčešće biraju da nose sjajnu odeću za doček Nove godine. Kada mislimo na sjajnu odeću, prvo što nam pada na pamet jesu šljokice. One su najmoćnije oružje koje devojka može da koristi i da bi izgledala zapanjujuće u ovoj posebnoj noći.

Nije bitno koju boju odeće izaberete, jer šljokice možete naći u bilo kojoj boji i svaka boja će učiniti da izgledate impresivno. Danas je ponuda zaista velika, pa možete naći toliko dizajna sa šljokicama - od haljine, suknji i bluza, do blejzera.

Šljokice i praznici idu ruku pod ruku, tako da nećete pogrešiti ako se odlučite da nosite haljinu, suknju ili bluzu ukrašenu svetlucavim šljokicama. Trebalo bi da budete vrlo oprezne kada kombinujete odevne komade sa šljokicama. Odaberite suknju od tila i bluzu ukrašenu šljokicama, ili jednostavnu haljinu sa blejzerom koji je ukrašena svetlucavim detaljima. Duga suknja od šljokica savršeno će pristajati jednostavnoj košulji ili džemperu, dok pantalone obasjane šljokicama možete nositi sa jednobojnom svilenom košuljom.

Ukoliko niste spremne da nosite haljine ili suknje sa šljokicama, onda možete odabrati cipele ili torbicu i na taj način dodati glam dodir vašem izgledu.

Pogledajte 20 načina da nosite šljokice ove sezone.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group