Zimska terapija bojama: žuta + roze - najmodernija kombinacija sezone

U hladnoj sezoni često pokušavamo da se obučemo u praktične boje, posebno s obzirom na to koliko prljave i mokre mogu biti ulice kada sneg počne da se topi.

Naravno, siva, braon i crna nisu samo klasične već i veoma moderne boje ove zimske sezone: da biste to videli, samo pogledajte fotografije sa modnih revija. Ipak, zimi, kada nas priroda nimalo ne raduje raznolikošću boja, potrebno je što češće oblačiti se u jarke boje kako biste se oraspoložili.

Najlakši način je odabir monohromatskog total looka: može biti bukvalno bilo koja boja duge - od crvene do ljubičaste. Međutim, stajling u kom se nalazi nekoliko modernih nijansi istovremeno će izgledati još spektakularnije.

Ako sumnjate u svoju sposobnost da sami sastavite zanimljive kombinacije boja, mi smo za vas pronašli opciju koja je dobitna, koja uvek izgleda veoma impresivno i ženstveno – reč je o kombinaciji roze i žute boje. Na prvi pogled ova kombinacija može izgledati prikladnije za proleće ili leto, ali zvezde uličnog stila dokazuju suprotno: kako se ispostavilo, uski žuti džemper odlično ide uz svilenu suknju, a ružičasti kaput sa krznom odlično stoji uz žute palazzo pantalone.

Pokušajte da kreirate stajling tako da u njemu nema drugih svetlih boja: kombinacija žute i ružičaste je dovoljna i još jedna boja bi bila suvišna. Dopunite kombinaciju aksesoarima u nude nijansama, svetlo sive ili mlečno bele boje koji neće privući pažnju na sebe i neće narušiti kompoziciju boja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group