Ulični stil se vratio u Njujork

Nedelja mode u Njujorku se vraća... pre-covid ritmovima.

Nakon skoro godinu i po dana zbog COVID-19, sa događajima koji su zahtevali odlaganje prisustva javnosti na neodređeno vreme, leto 2021. izgleda kao iskupljenje iz turbulentne situacije: vakcine su nas spasile kućnog pritvora i izgleda da se život ponovo pokreće. Veliki događaji se ponovo planiraju, a Nedelje mode su se vratile na piste sa fizičkim prisustvom, a samim tim i street style hronike su oživele.

Nedelja mode se održava u Njujorku. Metropola obojena jesenjim bojama pozdravlja svoje fashioniste čiji izgledi odražavaju sva raspoloženja nakon godine karantina za stilizovanje bez ograničenja i nadogradnju ideja u odeći.

Njujorčanke su poznate po oštrom izgledu i smelim kombinacijama i u ovom povratku stvari nisu bile mnogo drugačije. Zemljani tonovi, uzorci i boje, odvažni cvetovi, široke jakne, koža, pleteni kompleti, kaubojke samo su neki od elemenata koji se mogu prepoznati kao trendovi sa NYFW.

U galeriji pogledajte 20 stajlinga koji su se izdvojili.

« 18 19 20 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group