Ulični stil sa nedelje mode u Parizu - inspiracija na francuski način

Ljubitelji mode povećali su dozu drame…

Na pariskoj nedelji mode, finalnoj destinaciji ovogodišnjeg proleće/leto 2022 meseca mode u Evropi, streetstyle influenseri povećali su dozu drame sa odevnim kombinacijama koje su bile interesantne i odvažne. ROSTER Photography nam predstavlja neke od najboljih i najodvažnijih izgleda koji su snimljeni u pauzama modnih revija.

Od dezena koji se ne podudaraju pa do živahnih boja, više-je-više filozofije odevanja po svemu sudeći je vladala francuskom prestonicom. Imali smo priliku da vidimo kombinovanje lila i zelene boje koje su trenutno u trendu, kao i outfit koji sačinjavaju jesenja jakna, pletena suknja i statement torba.

Pleteni prsluci preko haljina sa puff rukavima i kožnih šortseva bili su takođe deo priče, baš kao i hip hop stil koji nas je asocirao na DMXa i Tupaka.

Kao po običaju, modno osvešćena publika nam je dala uvid u inovativno kombinovanje ovogodišnjih trendova, a ukoliko žudite za dozom inspiracije, predlažemo vam da prelistate našu galeriju.

« 23 24 25 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group