Trendseterke su opsednute ovim zelenim blejzerom

Već smo govorili o popularnoj boji Bottega Veneta Green i njenom uticaju na modnu scenu 2021.

Danijel Li je možda napustio čuvenu kuću, ali zelena nijansa poznata kao „Bottega Veneta Green“ je i dalje protagonista stajlinga najmodernijih devojaka.

U stvari, čini se da moderne devojke imaju novi omiljeni komad u zelenoj boji i ovaj put je to nijansa negde između Kermit i Spotify Green. Reč je o blejzeru omiljenog skandinavskog brenda Ganni koju svuda vidimo na našem instagram feedu i čiju odeću rado nose influenserke i poznate ličnosti poput Hejli Biber.

Reč je o toplom blejzeru sa blago naglašenim ramenima i strukom i sa dugmadima koja izgledaju kao pravi nakit.

Trendi devojke ga nose u svim mogućim kombinacijama – sa farmerkama, širokim pantalonama, suknjama i omiljenim čizmama. Dodaju prave dodatke kao što su impresivne sunčane naočare sa obojenim staklima, šalove i bilo šta drugo što možete zamisliti i što će na pravi način upotpuniti vaš jesenji stajling.

Ovaj blejzer je Hejli Biber nosila 10. novembra - u kombinaciji sa odgovarajućom mini haljinom. Blanka Miro je nosila svoj blejzer uz plisiranu crnu suknju i mokasine. Ovo su svakako dobri izgovori da u svoju garderobu dodate još jedan blejzer. Ostaje samo da odlučite da li ste spremne da se usudite na ovu živopisnu nijansu zelene koja obećava da će vašoj zimi dodati boju i optimizam.

U galeriji pogledajte stajlinge poznatih dama sa zelenim Ganni blejzerom u glavnoj ulozi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group