Trendovi po pitanju obuće koje nam donosi proleće 2021. godine

U neposrednoj blizini proleća gotovo svi jedva čekamo da odložimo svoje zimske čizme po strani i uskočimo u neku laganiju obuću.

Ako ste ljubitelj jednostavne obuće, one koja prati svaki vaš korak i dozvoljava vam da poput cvetnih prolećnih haljina, naprosto lepršate dok hodate, naša današnja tema bi vas mogla zanimati. Reč je o trendovima po pitanju obuće koje nam donosi proleće 2021. godine. U danima koji slede verovatno ćete užurbanim tempom smenjivati svoju zimsku garderobu prolećnom, a obuća je dobar način da započete ovu misiju.

MOKASINE

Sa dolaskom toplijh dana ono što željno očekujemo je obuvanje bez vezivanja. Upravo tu na scenu stupaju čuvene mokasine. Još pre nekoliko sezona ove cipele su stekle svoju popularnost i čini se da se bez mnogo truda svake godine ponovo javljaju kao najpoželjnije među prolećnom obućom. Lagane i šik, u različitim varijantama, do sasvim ravnih do blago uzvišenih platformi, mokasine su vaš adut u rukavu za perfektan stajling ovog proleća.

BALETANKE

Još jedan trend koji je zaslužio zaokret u vremenu i ponovno penjanje na modnu pistu su baletanke. Između neverovatno mnogo vrsta baletanki, najveću pažnju na sebe ovog proleće skreću one vintage prizvuka, sa kvadratnim ili zašiljenim vrhom, kao i potpuno zatvorene.

OBUĆA U BELOJ BOJI

Tokom zime smo se upoznali sa širom paletom obuće u belom koloru. Ovaj trend se nastavlja i sa dolaskom proleća. Bele cipele u širem luku na raspolaganju su vam, i dolaze kao suptilan kontrast smelim prolećnim bojama. Patike, cipele, gležnjače, pa čak i sandale u beloj boji, biće IN ove sezone.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group