Style Inspo: 23 stajlinga koji će vas inspirisati da započnete godinu sa stilom

Svaka nova godina je novi početak.

Na osnovu izbora, lekcija i iskustava iz prethodne godine, možemo "pritisnuti" restart i polako izgraditi obnovljenu verziju sebe. Ista stvar se dešava i sa modom. Prvi dani 2023. mogu biti polazna tačka za drugačiji i svežiji pristup načinu oblačenja.

Sada je prava prilika da se sa svojim svakodnevnim stilom suočite sa dinamičnim stavom i istaknete svoju jedinstvenu ličnost kroz svoj izgled, bez razmišljanja o tome šta „treba“ i „ne treba“ koja vas često ograničavaju i sprečavaju da pokažete svoju autentičnost. A pošto je početak pola bitke, najbolje je ne gubiti vreme. Nosite onu crvenu suknju za koju ste oduvek mislili da je previše ekscentrična ili u beretku za koju ste mislili da vam stoji pomalo čudno i oslobodite svu svoju kreativnost u svom izgledu.

Čim se osetite spremnim da učinite odlučujući korak ka obnavljanju svog stila, ovde možete crpiti inspiraciju. Okupili smo, simbolično, 23 stajlinga za svaki ukus i svaku priliku koji će vas izvući iz dileme „šta obući“ i postaće motivacija za godinu sa stilom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group