Moda - Street style

Stvorite odvažan stajling sa kaputima bez rukava koji na sebi imaju zanimljiv print

Proleće predstavlja savršenu sezonu za nošenje kaputa bez rukava.

Ova vrsta kaputa predstavlja savršen prelazni komad odeće, koji će vas dovoljno grejati dok Sunce konačno ne preuzme tu ulogu. Kako bi bili u trendu, preporučujemo vam da pažnju usmerite ka kaputima bez rukava sa zanimljivim printom. Među najaktuelnijim printovima ove sezone su svakako karirani dezeni, animal print, polka tačkice i prugice. Sve što treba da uradite jeste da pronađete svoju omiljenu dužinu i kroj kaputa koji će imponovati vašoj pojavi.

KOMBINACIJE SA MINI I KAPUTIMA DO KOLENA

Ako ste u potrazi za šik i elegantnim stajlingom preporučujemo vam da vaš animal print kaput bez rukava nosite preko crne dolčevite i kožnih crnih pantalona. Savršena kombinacija za gotovo sve dnevne ali i večernje varijante. Karirani crno-beli kaput do kolena biće vaš savršen pratilac u svim prilikama ako odaberete da ga nosite uz uske teksas farmerke i crne gležnjače.

KOMBINACIJE SA MIDI I MAKSI KAPUTIMA

Ako je vaš izbor kaput sa leopardovim printom, pri čemu ste odabrali midi dužinu budite sigurne da ćete ostaviti snažan utisak na sve oko sebe. Vaš izbor za nošenje ispod ovog kaputa bez rukava može da bude bela ili teget majica, kao i elegantne ženske crne pantalone. Takođe ako volite maksi varijante kaputa predlažemo vam vrlo upečatljivu kombinaciju koja uključuje braon palazzo pantalone i blejzer u istom koloru, u duetu sa kariranim kaputom.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group