Street style sa Nedelje mode u Milanu

Tokom Nedelja mode ne pratimo pomno samo šta se dešava na modnim pistama, jer je prava zabava na ulicama...

Paralelno sa modnim revijama, na ulicama modnih prestonica odvijaju se posebne revije u kojima učestvuju influenseri, modni urednici, poznate ličnosti i zaljubljenici u modu koji traže mogućnosti za samoizražavanje.

Razmatranje njihovih stajlinga je podjednako važno. Revije pokazuju trendove za sezonu koja je pred nama, dok nam hronike uličnog stila pomažu da naučimo kako da primenjujemo trendove koji su trenutno aktuelni na najboljim primerima. Nedelja mode u Milanu je završena (ceo modni svet se već preselio u Pariz), i sada je vreme da vidimo šta su gosti revija nosili svih ovih dana.

Sudeći po fotografijama uličnih fotografa, oni su se koncentrisali na nekoliko glavnih trendova jesenje i zimske sezone. Prvi je karirani print, i to više nije živahni "viši" ili vesele boje, već konzervativni u neutralnim bojama koji je pokrivao jakne, blejzere, pa čak i mini-haljine. Da ovaj obrazac ne bi izgledao dosadno, devojke su ga kombinovale sa „oštrim“ detaljima: grudnjacima umesto gornjih delova, svetlim modnim dodacima i smelim cipelama (na primer, sa impresivnom platformom).

Drugi očigledan trend su već pomenute cipele sa vrtoglavo visokom platformom. Pre godinu dana zbog svoje nepraktičnosti izgledale su kao trenutni hir mode – ali danas je očigledno da neće odustati od svojih pozicija u bliskoj budućnosti. Versace ovde vodi sa solidnom razlikom: Donatela Versace, koja je postavila trend svojim Medusa cipelama, sigurno ovo gleda sa zadovoljstvom.

U isto vreme, sve varijacije na temu donjeg veša ne idu nikuda: modne devojke nastavljaju da eksperimentišu sa grudnjacima umesto topova, ultra kratkim šortsevima koji izgledaju više kao bokserice i raznim drugim odevnim komadima i aksesaorima koji nagoveštavaju temu donjeg veša.

U galeriji pogledajte najbolje stajlinge sa milanske Nedelje mode!

« 32 33 34 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group