Street style lookovi sa milanske Nedelje mode koji će vas inspirisati za proleće

Stilska inspiracija sa pozadinom italijanskog grada...

Godišnje doba kada se održavaju Nedelje mode je bez sumnje posebno omiljeno kod žena koje verno prate trendove.

Najpoznatije modne kuće i najtalentovaniji dizajneri predstavljaju svoju viziju za narednu sezonu, pokazujući nam trendove koje ćemo nositi za nekoliko meseci. Milanska nedelja mode, koja je trajala od 21. do 27. februara, je završena, ustupajući mesto onoj koja će se održati u Parizu. Neposredno pre nego što otputujemo - čak i ako je samo u mislima - u francusku prestonicu, moramo da pogledamo street style stajlinge modnih stilista.

Modni influenseri, od kojih su neki i ambasadori modnih kuća, ponovo su napunili svoje kofere odećom i aksesoarima koji prate modne trendove, sa važnim ciljem - da nam pokažu različite načine na koje ih možemo dodati našoj odeći.

Što se tiče street style izgleda italijanske nedelje mode, možemo reći da svaka žena, bez obzira na stil, može pronaći kombinaciju koja joj odgovara estetikom. Šta smo  izdvojili? Totalno beli izgled, kožni komadi, haljine sa dezenima, krop kaputi, statement crne haljine, XXL cvetni dezeni, teksas kargo pantalone, haljine od čipke, trodelni kompleti, maksi suknje, pastelne nijanse, teksas suknje i haljine, ali i impresivni komadi kao što su pantalone sa velikim šljokicama.

Najbolje stajlinge sa milanske Nedelje mode pogledajte u galeriji fotografija.

« 29 30 31 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group