Šta se nosi na Nedelji mode u Kopenhagenu?

Skandi devojke, osim smelih boja, vole jednostavne linije, dajući minimalističkom stilu sopstvenu estetiku.

Nedelja mode u Kopenhagenu ponovo nas je podsetila zašto je skandinavski jedan od omiljenih uličnih stilova. Navikli smo da identifikujemo izgled u Kopenhagenu sa kombinovanim printovima, svetlim i neonskim bojama i smelim kombinacijama. Ali Skandinavke posebno vole super elegantan stil, koji je jednostavan, ali ne izgleda dosadno.

Minimalistički stil Skandi devojaka ima svoja pravila koja ga čine odmah prepoznatljivim. Linije odeće su predimenzionirane kako na dugim kaputima tako i na košuljama. Pantalone su visokog struka, boje su osnovne i nosive tako da se lako kombinuju jedna sa drugom. Devojke na Nedelji mode u Kopenhagenu eksperimentišu sa različitim teksturama i to je ono što izaziva interesovanje.

Još jedna karakteristika su različite dužine. Skandinavke nose krop jakne ili jakne ispod kaputa, predlažući svoje načine da izgradite slojevite stajlinge. Siva je jedna od omiljenih boja koja definiše njihov stil. Što se tiče cipela koje dodaju završni detalj? Sandale sa kaiševima, super moderne čizme sa masivnim đonom i naravno patike domirile su na ulicama Kopenhagena.

Ukoliko volite stil Skandi devojaka i želite da se inspirišete njihovim stajlinzima najbolje street style predloge pogledajte u galeriji fotografija.

« 12 13 14 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group