Moda - Street style

Šik odevne kombinacije uz tvid majice sa volanima

Ako ste rešili da ovog proleća unesete malo elegancije u način svog oblačenja, na pravom ste mestu.

Razmišljajući u pravcu – šta bismo vam privlačno ovog puta mogli ponuditi, nailazimo na vrlo atraktivne i šik, majice od tvida sa volanima. Zahvaljujući njima možete stvoriti vrlo elegantan i upečatlji stajling, a najbolje u celoj priči je što ih možete kombinovati kako sa elegantnom tako i sa vrlo ležernom garderobom. Na vama je samo da odaberete boju i otisak koji vam se dopada a mi ćemo vam pokazati kako da ih nosite uz vašu omiljenju prolećnu garderobu.

KOMBINACIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Ako ste u potrazi za savršenim večernjim stajlingom možete odabrati mornarsko plave uske pantalone, crne gležnjače i naravno tvid bluzu sa volanima. Ukoliko volite vrlo smele odevne kombinacije potražite široke crvene pantalone i sparite ih sa sivom majicom od tvida sa volanima, i izgledaćete vrlo moderno. Savršen poslovni izgled možete da postignete uz crne pegla pantalone i jednostavnu tvid majicu. Ako su vaš izbor za ovo proleće farmerke u donjem delu, uz tvid bluzu sa volanima zelenkastog kolora izgledaćete vrlo elegantno.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA, HALJINAMA I ŠORTSEVIMA

Uska crna kožna suknja do kolena i crno bela varijanta tvid bluze sa volanima podariće vam vrlo izražajan stajling. Ukoliko volite monohromatske varijante odevanja tamno siva boja bluze sa volanima i suknje od tvida učiniće da izgledate vrlo otmeno. A ako želite da definitivno budete primećene na svakom koraku odaberite jednostavnu haljinu-košulju u kombinaciji sa tvid bluzom koja ima volane. Uz ove bluze možete da nosite čak i letnje bele šortseve koji će istaći vaš jedinstven ukus.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group