Prolećni stajlinzi koji će vam doneti titulu najbolje obučene dame

Stajlinzi koji će vas inspirisati za prelazni period kroz koji prolazimo...

U ovo doba godine doživljavamo ovaj „čudan“ prelazni period sezone gde u nekim danima osećamo pad temperature, želeći da se toplo obučemo, dok drugih sunčanih dana imamo osećaj kao da je leto došlo i spremni smo da nosimo haljine i sandale ali i naše majice kratkih rukava. I iako ova vremenska zbrka ima svoje pozitivne strane, kada je odeća u pitanju, ona nas najviše brine jer ne znamo šta da obučemo.

Najidealnije u ovom trenutku je biti relativno lagano obučen, ali istovremeno imati mogućnost, ako je potrebno, da se zaštitite od hladnoće. A pošto nas to može zbuniti, važno je razmotriti odevne kombinacije koje nam mogu olakšati dane kada nismo inspirisani. Najbrži i najpouzdaniji izvor inspiracije sada su nesumnjivo ljubitelji mode koje pratimo na Instagramu. Aktuelne devojke pažljivo biraju svoju odeću, dajući nam ideje za harmoničan i moderan izgled, idealno prilagođen modnim trendovima i potrebama svake sezone.

Autfite modnih devojaka koje smo izdvojili pogledajte u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group