Moda - Street style

Prolećni autfit sa suknjama dubokog struka pastelnih boja

Lagano koračamo ka proleću, ostavljajući zimu negde u zaleđu.

Prolazimo kraj svih tih snežno belih i srebrnih tonova i ponovo svim srcem grlimo pastelne nijanse. Dok se u potpunosti ne prepustimo svetlim prolećnim tonovima poput žutih, narandžastih i roze, neke pastelne varijante bi vredelo prošetati po gradu. Ako ste u potrazi za inspirativnim idejama koje bi vam mogle ovo proleće učiniti interesantnijim, donosimo vam ih u obliku ženskih suknji dubokog struka u pastelnim bojama.

Na vama je samo da odaberete svoju omiljenu dužinu i svakako boju, a mi ćemo vam dati predlog sa čim ih možete kombinovati ovog proleća. Otkrićemo vam pri tom i malu tajnu, najatraktivnije su one nežnih pastlenih plavih i pink tonova dok je varijanta do kolena ona dobitna.

KOMBINACIJE SA KOŠULJAMA I BLUZAMA

Ako želite da kreirate vrlo ležeran svakodnevni autfit, to možete postići kombinacijom karirane plave košulje dugih rukava i nežne pastelne plave suknje. Roze potpetice su one koje će razbiti ove plave nijanse. Takođe vrlo prefinjeno možete da izgledate u kombinaciji koja uključuje belu bluzu sa zanimljivim printom i plavu suknju. Uz njih će vam odlično stajati srebrne sandale i torba u istoj boji. Nežna roze suknja u pastelnom tonu, bela prugasta bluza i bele štikle podariće vam fantastičan poslovni izgled.

KOMBINACIJE SA JAKNAMA, BLEJZERIMA I KAPUTIMA

Ukoliko volite monohromatske varijante odevanja vaš izbor može da bude boja lavande od glave do pete, pri čemu mislimo na suknju, košulju i kaput u istom lila tonu. Ako ste imali u planu noćni provod, ne možete da napravite pogrešan izbor za nežnom plavom pastelnom bojom suknje do kolena, tamno plavom majicom i jaknom sa zanimljivim cvetnim otiskom do pojasa.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group