Plava boja je najveći trend ove zime

Ulice najmodernijih gradova bile su ispunjene plavom odećom, što potvrđuje da će ova zima biti puna boja.

Prvo Kopenhagen, zatim London, Milano i Pariz, pokazali su trend koji, iako nismo razumeli njegovu dinamiku od početka, sada vidimo svuda i zaista želimo da ga isprobamo.

Konkretno, ovo nije statement komad ili aksesoar, već ključna boja za koju se očekuje da će od sada obojiti sve zimske outfite. Živopisna plava nijansa ukrala je srca fashionista ove sezone. U poslednjih nekoliko nedelja mode, plava je bila protagonista najlepših stajlinga bilo to u monohromatskom looku ili diskretnije u vidu dodataka. Svetloplava je uspela da se istakne i istovremeno postane idealna osnova za kreiranje setova u blok bojama.

Kaputi, sakoi, mini haljine, pantalone i topovi u plavoj boji kombinovani su sa najsmelijim, umesto crnim komadima i aksesoarima, sa predmetima podjednako živopisnih nijansi, poput narandžaste, crvene i žute. Rezultat? Šik izgled, sa svežim karakterom i modernim raspoloženjem. I naravno, niko nije rekao da morate da nosite potpuno plavo da biste usvojili trend. Za početak, možete odabrati cipele, torbe ili kaiševe. Stilovi koje možete kreirati noseći svetloplavu, variraju od pank do ženstvenih i elegantnih i prilagođeni su svakom ličnom ukusu, ali i godinama. Poenta je da se na neko vreme udaljite od monotone crne boje i unesete nijanse plave u svoj zimski izgled.

Da bismo vam pomogli da dobijete inspiraciju, u galeriji smo izdvojili najlepše komplete sa plavim akcentima. 

« 12 13 14 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group