Moda - Street style

Pastelne slojevite suknje idealne za prve prolećne dane

Sa dolaskom proleća svako od nas je u potrazi za nekim laganijim komadima odeće.

Ono čemu se posebno radujemo su lepršave prolećne suknje koje podižu raspoloženje. Našu današnju priču posvećujemo posebnoj vrsti suknji koje nazivamo slojevite, ili one na više nivoa. A ovog proleća poseban fokus je na slojevitim suknjama u pastelnom koloru. Vrlo jednostavne za nošenje i kombinovanje sa ostatkom vaše prolećne garderobe, ove suknje će biti vaš adut pri svim izlascima iz kuće.

Kao prvo treba da odaberete dužinu ove suknje, a na raspolaganju vam je širi spektar mini, midi i maksi dužina. Nakon toga potrebno je da pronađete materijal koji vam najviše prija, od kojih se izdvajaju saten, antilop i svakako pamuk. A za sam kraj tu je i izbor boje, pa čak i otiska.

KOMBINACIJE SA MINI SUKNJAMA

Ako još uvek niste spremni da se razdvojite od svojih kaubojskih čizama, možete ih iskoristiti pri sparivanju sa mini slojevitom suknjom nežno plave pastelne boje, dok u gornjem delu možete da nosite neku laganiju belu bluzu. Ukoliko vam je pak potrebna ležernija varijanta, vaš izbor može da bude prugasta majica u kombinaciji sa svetlo smeđom slojevitom suknjom.

KOMBINACIJE SA MIDI I MAKSI SUKNJAMA

Duga pastelna siva slojevita suknja savršeno će vam pristajati pri dugim večernjim šetnjama u kombinaciji sa jednostavnom bluzom crne boje koja vam pada sa ramena. Midi varijanta suknje boje kajsije u kombinaciji sa crnim blejzerom može vam poslužiti kao vrlo privlačan poslovi autfit. A ako više tražite neku opušteniju varijantu za svakodnevno nošenje odaberite nežnu roze maksi suknju u paru sa šarenom prugastom majicom.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group