Pantalone koje nikada ne nedostaju u garderobi Parižanki

Elegantan stil Francuskinja je sam po sebi posebno poglavlje u istoriji mode.

Način na koji se Francuskinje, a posebno Parižanke oblače i komadi u koje ulažu inspirisali su mnoge žene na planeti. U stvari, mogli bismo reći da mnoge od omiljenih osnovnih stvari u ženskoj garderobi dugujemo Parižankama. Jedna od stvari koje vole elegantne Francuskinje su bele pantalone, a posebno bele farmerke.

Pogled na Instagram profile poznatih modnih insajderki Grada svetlosti, uveriće vas da su bele farmerke komad koji nikada ne izostaje u njihovoj garderobi. Gledajući njihove stajlinge, čini se da one posebno vole pantalone viskog struka.

Ako želite da pozajmite stilske ideje kako da napravite kombinacije sa belim farmerkama, Parižanke imaju šta da vam ponude. Nosite ih kao Žana Damas koja ih kombinuje sa Dior jednodelnim kupaćim kostimom, espadrilama u boji i torbom od slame ili kao poznata francuska fashionista Kamil Šarijer koja je bele teksas pantalone kombinovala sa krop majicom i tankim kaišem u struku.

U galeriji pogledajte inspirativne predloge.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group