Ovo su omiljene torbe Francuskinja za proleće 2024

Torbe koje ne bi trebalo da nedostaju u vašoj prolećnoj kolekciji.

Nedelja mode u Parizu je završena, ali slike koje smo videli sa ulica francuske prestonice i iz kolekcija kuća za sezonu jesen/zima 2024. će nas još dugo impresionirati. Revijama su prisustvovale francuske influenserke koje su nosile neke od aktuelnih modnih trendova, koje su čak kombinovale i sa drugim klasicima svih vremena. Baš kao i njihove omiljene torbe.

Francuskinje su postale posebno poznate po tome što vole da kombinuju neke od aktuelnih modnih trendova sa vanvremenskim predmetima iz garderobe. Nekako ostaju verne svom ličnom stilu i istovremeno ga ažuriraju trendovima svake sezone. Među vanvremenskim komadima koje uvek imaju u svojoj kolekciji je torba u zemljanim tonovima.

Većini žena prvi odgovor koji im padne na pamet na pitanje „šta je idealna torba za svakodnevicu“ je „crna“. Pomisao koja očigledno nije slučajna, jer su crne torbe zaista jedan od herojskih predmeta naše garderobe. One su bezvremenske, lako se kombinuju bez brige o stajlingu, dok odišu finoćom bez premca. Međutim, torbe u zemljanim tonovima su jednako moderan i praktičan izbor.

Stoga, ako ovog proleća poželite da svoju kolekciju dopunite novom torbom, predlažemo da sledite primer Francuskinja, ulažući u torbu zemljanog tona, poput bež ili braon. Ovi dodaci nude stilsku fleksibilnost i nikada ne gube svoju stilsku vrednost.  

Kakve su torbe dominirale ulicama Pariza pogledajte u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group