Ovo je najmodernija jakna koju vredi nabaviti za proleće prema modnim stručnjacima

Ova jakna se vratila u modne vesti 2013. godine, kada je Gucci odlučio da istakne njenu eleganciju i praktičnost.

Pod pojmom „povratak“ jasno podrazumevamo da nije reč o jakni koja se prvi put pojavila, već o predmetu koji ima dugu istoriju. Tačnije, pojavila se tokom Drugog svetskog rata, kada je bila namenjena isključivo pilotima vazduhoplovstva. Od svog povratka 2013. do danas, međutim, nije prestala da okupira modni svet, a skoro svake sezone snažno je prisutna na listi trendova. Reč je o bomber jakni koja zaslužuje da bude prva u vašoj prolećnoj garderobi.

Tačnije, bomber jakne koje danas poznajemo su ažurirana verzija jakni koje nose piloti, a sada su okarakterisane kao jedan od lidera uličnog stila. U sezoni jesen/zima 2022/2023, pomenuta jakna je bila na jednoj od prvih pozicija, jer je prisutna u kolekcijama Versace, Givenchy, Dior, Raf Simons, Khaite, Etro i Isabel Marant. Njen položaj očigledno nije slučajan, jer je reč o izuzetno praktičnom komadu koji se može prilagoditi dnevnom i noćnom izgledu, dok se tehnikom slojevitosti lako možete zaštititi od raznih vremenskih uslova.

Ali u slučaju da se pitate koji prvi komad vredi dodati u svoju prolećnu garderobu, onda je bomber jakna odgovor. U kolekcijama brendova naći ćete različite verzije kako u nijansama ili dezenima tako i u materijalima, tako da možete izabrati idealan model za svoj stil. Pozitivna stvar ovog stila jakne je što se savršeno slaže i sa pantalonama i sa suknjama ili haljinama, što znači da vam neće biti teško da je stilizujete.

Ako vam treba više inspiracije, pogledajte našu galeriju fotografija i otkrijte kako fashioniste nose bomber jakne.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group