Odevne kombinacije koje možete nositi od sada do kraja leta

Svake sezone menjamo garderobu i u skladu sa godišnjim dobima, teške i tople odevne komade zamenjujemo za laganije ili obrnuto.

Međutim, mnogi odevni komadi koje možemo da nosimo u prelaznim periodima godine, kao što su proleće i jesen, mogu se podjednako nositi i leti, odnosno zimi.

Kreiranjem stajlinga koje možemo da nosimo tokom više godišnjih doba i sezona, pruža nam se mogućnost da fleksibilno koristimo naše omiljene modne komade, nosimo ih češće i nadograđujemo različitim detaljima u zavisnosti od doba godine u kom se nalazimo.

U nastavku smo izdvojili elegantne i moderne odevne kombinacije koje možete nositi sada, ali i tokom celog leta.

Ovaj potpuno beli look se sastoji od belih platnenih pantalona i bele majice bez rukava. U prolećnim mesecima, ako to zahteva temperatura, kombinujte pantalone i majicu sa teksas jaknom ili trenč mantilom u neutralnoj nijansi, dok će vaš stajling savršeno upotpuniti statement torbica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZARA (@zarafredholm)

Bela košulja sa teksas pantalonama i baletankama idealna je kombinacija za sunčane prolećne dane. Leti kombinujte belu košulju sa teksas pantalonama sa izrezima ili teksasom ležernog kroja za moderan izgled u kancelariji ili za večernji izlazak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Suknju midi ili maksi dužine kombinujte sa majicom bez rukava, a ako temperatura to zahteva ove sezone, upotpunite odeću teksas jaknom ili tankim kardiganom.

Da biste svoju slip haljinu nosili na ležeran šik način u proleće, ali i leti, dobra opcija je da nosite belu majicu ispod haljine. Ove sezone najbolje je da upotpunite izgled parom baletanki, a leti parom ravnih sandala.

Par širokih pantalona od svilene tkanine u kombinaciji sa košuljom je lagan i minimalistički izbor koji će vam savršeno pristajati i biti prikladan u svakoj prilici.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group