Obucite se kao ikona stila - 15 autfita koje trendi žene nose ove zime

Odevne kombinacije koje će biti inspiracija za najelegantnije stajlinge u hladnim zimskim danima.

Praznici su prošli, januar je već pri kraju, a na ulici se još uvek mogu videti ljudi koji šetaju u stajlinzima koji uključuje letnje komade poput majica kratkih rukava. Ipak, prvi znaci da zima, makar i sa zakašnjenjem, stiže kod nas, uočeni su i moramo se, bar stilski, pripremiti.

Dobra vest je, dakle, da sada možete da nosite udobne šalove i kape, sve vrste vunenih džempera i najraskošnije kapute koji stoje nekorišćeni u vašem ormanu. "Loša vest" je da ćete morati da pronađete rešenja i načine da ih harmonično kombinujete u izgledu koji će uspeti da vas zagreje a da se ne "izgubite" u mnogim slojevima.

Iako se uvek radujemo što ćemo ih nositi, nebrojene mogućnosti koje nudi zimska garderoba su prilično zbunjujuće. Kreiranje večernjeg autfita, na primer, uvek predstavlja glavobolju jer je obično teško uklopiti neophodan glam u stajling čiji je prioritet da vas zaštiti od hladnoće.

Možda nije lako, ali je moguće. Mi ćemo vam uz pomoć modnih poklonika pomoći da se fokusirate samo na pozitivne strane zimske odeće, predstavljajući vam 15 odevnih kombinacija koje su „zlatni presek“ između stila i funkcionalnosti. Sve što treba da uradite je da crpite inspiraciju iz njih i prihvatite ono što vam odgovara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group