Moda - Street style

Obuća koja otkriva vaš smisao za stil

Kada je moda u pitanju, postoje pojedini detalji koji – deluju izvan vremena i prostora.

Te komade zovemo bezvremenskim i stilskim, sposobnim da se izbore sa svim aktuelnim trendovima. Kada je reč o odevnim predmetima, pogađate da se na toj listi nalazi mala crna haljina, koja je ultimativni komad odeće savršen za gotovo sve prilike. Takođe sa poslovnog aspekta gledano, tu su bela košulja, crni blejzer i svakako crne pantalone na peglu. Ruku pod ruku sa crvenim ružem za usne, ove stvari ne blede i nikad ne gube svoj šarm. Ali šta je sa obućom?

Svaka sezona i godina donose sa sobom nove modele, boje, kombinacije materijala i popularne stilove, tako da je sasvim realno izgubiti se u moru svih tih privlačnih cipela, čizama i sandala. Novi modeli daju vam priliku da preispitate svoj ukus, osvežite svoj autfit i pronađete možda nov način da istaknete svoj stil. Ali ako ste neko ko ne voli preterano modne oscilacije i ko preferira klasiku u njenom najfinijem obliku, donosimo vam danas tri para obuće koja važe za vremenski savršene i neprevaziđene.

KOŽNE ČIZME SA ANIMAL PRINTOM

Ako želite postojan par čizama, kožna varijanta je ona na koju bi trebalo da se fokusirate. Ako celoj priči dodate animal print, dobijate vizuelno očaravajući par, savršen za svakodnevno nošenje i brojne odevne kombinacije. U zavisnosti od toga šta više volite odnosno da li vam prijaju više žućkasti ili srebrnkasti tonovi – leopardov, zmijski, kao i print u stilu tigra i zebre, stoje vam na raspolaganju

COMBAT ČIZME

Ako ste dama istančanog ukusa, odvažna i smela ovaj tip čizama treba da se nađe u vašem posedu. Otporne i ležerne, vrlo prijatne za nošenje i jednostavno savršene za neočekivane odevne kombinacije. Kratka karirana suknja i blejzer, uz ove čizme deluju vrlo šik i atraktivno. Takođe kožne uske crne pantalone i oversized džemper uz ove čizme stajaće vam fantastično.

DUBOKE ČIZME PREKO KOLENA

Svaka dama koja drži do svog izgleda ima u svom cipelarniku ove čizme koje predstavljaju ikonu 80-tih godina prošlog veka. U zavisnosti od toga u čemu se komotnije osećate možete odabrati ravnu varijantu ili one sa visokim potpeticama, a spektar boja se proteže od apsolutno belih, preko zlatnih i srebrnih modela do sasvim crnih. Uz ove čizme obavezne su uske pantalone ili farmerke, kao i seksi mini suknje.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group