Nosite krop kožnu jaknu kao kraljica rokenrola

Ako bismo morali da biramo jedan model jakne za sledeću sezonu, to bi bez sumnje bila krop kožna varijanta, koja je jedan od najvećih trendova 2023.

Zašto krop model?

Da, kožne jakne godinama nisu onakve kakve smo poznavali. Jakne čija se dužina završava u visini kukova nisu nužno zastarele, ali verzija koju obožavaju modne influenserke je kratka, i ovaj model jakne ima mnogo prednosti.

Prvo, krop kožna jakna savršeno ističe struk i idealna je ako je nosite sa pantalonama ili suknjama visokog struka koje su sada u modi. Savršeno izgledaju u kombinaciji sa haljinama, kao i ležernim komadima od teksasa. Naravno, na rečima sve je to lako, ali pošto dobro znamo da u praksi stvari mogu biti teže, mi ćemo vam pokazati najpopularnije načine da svoju krop kožnu jaknu nosite kao prava modna influneserka.

Kako pravilno kombinovati kožnu krop jaknu da biste izgledali kao vrhunska kraljica rokenrola pogledajte u galeriji fotografija! 

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group