Najlepša izdanja sa Nedelje mode u Njujorku

Trendovi koji su se izdvojili na Nedelji mode u Njujorku.

Nedelja mode počela je u petak, 10. februara u Njujorku, ugošćujući kolekcije američkih brendova za sezonu jesen-zima 2023/24. Nedelja mode u Njujorku završila se 15. februara, a u međuvremenu su se održale revije poznatih brendova koji predstavljaju modernu eleganciju i smelu estetiku poput Proenza Schoulder, Rodarte, Dion Lee, PatBO, Adeam, Anna Sui, Puppets & Puppets, itd.

U međuvremenu, devojke iz svih krajeva sveta okupile su se na ulicama Njujorka, ali su Amerikanke te koje prave razliku svojim smelim odevnim kombinacijama: Njujorčanke se zaista oblače ne poštujući pravila. Ova smelost se ogleda u izgledima koje odlikuju seksi elementi kao što su na primer smeli izrezi, neočekivane kombinacije u stajlingu - kao što su suknje preko pantalona ili šljokice u kombinaciji sa farmerkama, smele boje i teksture, insistiranje na boho estetici.  

Ulični stil Njujorka je ponovo bio zanimljiv, a ako moramo da izdvojimo neke trendove to su: 

  • Kargo ili padobranske pantalone koje su nošene u svim mogućim verzijama, od satena do teksasa i "varijacije", i sa svim mogućim kombinacijama.
  • Boje su takođe imale svoje zasluge sa nijansama zelene, posebno se izdvajaju varijacije plave, žute (i kreč žute), ljubičaste i crvene.  
  • Glam nije izostao ni iz street style nastupa na ulicama Njujorka i došao je kroz odela i haljine ukrašene šljokicama.
  • Statement torbe su imale svoje mesto i idealno su koegzistirale sa legendarnim brendiranim torbama, mini i sjajnim večernjim torbama.

U galeriji pogledajte stajlinge sa New York Fashion Weeka koji su se nama posebno dopali.

« 28 29 30 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group