Najelegantniji načini nošenja šortsa visokog struka ovog leta

Obnavljanje garderobe svaki put kada se promeni sezona je nešto kao ritual za većinu žena.

Sa novom sezonom dolaze i novi trendovi i ovo raspoloženje utiče na nas veoma pozitivno. Naročito kada je u pitanju letnja odeća - tokom leta, koje je mnogima najomiljenije doba godine, odeća počinje da "nosi" srećnije boje i dezene i ima za cilj da nam pomogne da uživamo u svakom trenutku. 

Jedan od ovih osnovnih letnjih komada je šorts visokog struka. Pojava šortseva visokog struka došla je kao nastavak mini suknje. U 50-im godinama, Meri Kvant je uspela da oslobodi žene od klišea koji su želeli da žene sakriju svoja tela, usuđujući se da nose mini suknje. Žene su podjednako volele „vruće pantalonice“ ili šortseve, odevni komad koji na šik način ističe siluetu i obline tela. Šorts su posebno volele ikone stila tog vremena, poput Merilin Monro, koja je ženama pokazala različite načine nošenja ovog odevnog predmeta.

Od tada do danas, šorts, tačnije šorts visokog struka, sastavni je deo letnje garderobe i protagonista uličnog stila ove sezone. Jednobojni ili sa printom, platneni ili teksas, šortsevi visokog struka jedan su od komada koji će činiti vaš „autfit“ u narednim mesecima, jer ćete ih lako kombinovati sa raznim topovima i lanenim košuljama. Možete ih nositi i sa svojim jednodelnim kupaćim kostimima kako u gradu tako i na moru.

Ukoliko vam nedostaje inspiracija kako da nosite šorts visokog struka ovog leta, pogledajte galeriju fotografija gde vas očekuju inspirativni primeri.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group