Najelegantniji kaputi u boji zbog kojih ćete zaboraviti na klasičnu crnu

Nova sezona vas poziva da dodate više boja svom izgledu, a kaput u boji je „must have“.

Hiljade reči ispisali su modni novinari svetske štampe koji pokušavaju da upoznaju žene sa vrednošću kompletne i bezvremenske garderobe. Jedan od komada koji hvale modni urednici i stručnjaci je crni kaput, odnosno vanvremenski zimski kaput koji ćete jednom kupiti i nositi mnogo, mnogo godina.

Koliko god prihvatamo ove savete, postoji trend koji je privukao pažnju i nas i modnih uticajnih devojaka, koji nas tera da ostavimo po strani svoj klasični crni kaput, bar na neko vreme. Ove zime, modni trend br.1 je boja, zapravo intenzivna boja.

Sa zelenom kao glavnim junakom, ali i nijansama kao što su crvena, fuksija, žuta i narandžasta, modne kuće vas pozivaju da dodate smelije boje kako u svoju odevnu kombinaciju, tako i u sive dane zime.

U prodavnicama i na sajtovima modnih brendova naći ćete široku paletu kaputa u vrlo posebnim nijansama, intenzivnijim i pastelnijim, da izaberete one koje vam popravljaju raspoloženje. Međutim, ako razmišljate da usvojite ovaj trend, ali oklevate jer razmišljate o tome kako će se kaput u boji kombinovati sa vašom odećom, u nastavku smo sakupili nekoliko veoma elegantnih izgleda koji će vas uveriti da nije tako teško postići cilj.

U stvari, kada počnete da kreirate setove, shvatićete da se svetle boje kombinuju mnogo lakše nego što mislite i da će vaš izgled biti impresivniji.

Inspiraciju, koja vam je potrebna potražite u našoj galeriji fotografija.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group