Najbolji ulični stilovi sa Nedelje mode u Parizu

Maštoviti lookovi sa pariskih ulica koji su ih ponovo pretvorili u modne piste...

Ovih dana Nedelja visoke mode za sezonu proleće/leto 2024. okupila je sve ljubitelje modnog sveta u gradu svetlosti. Modni urednici, dizajneri, modeli, poznate ličnosti i inflenseri preplavili su ulice Pariza, jer su se revije održavale u svakom kutku grada.

Ali osim modnih pista, ulični stil takođe krade šou, a najuticajnije žene u modi nam pružaju priliku da vidimo jedinstvene odevne kombinacije. A ovo je jedan od najzanimljivijih elemenata nedelja mode, jer se ljubitelji mode i profesionalci iz celog sveta okupljaju kako bi predstavili svoj jedinstven i često ekscentrični stil.

Hajde da pogledamo najbolje street stile lookove, gde su modne devojke sa svojim najkreativnijim i najimpresivnijim autfitima još jednom potvrdile da je Pariz beskrajan izvor mode i stila. Na kraju krajeva, ulični stil nije samo odeća, već način izražavanja i samostalnog stvaranja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group