Ležeran prolećni autfit za dame u 2021. godini

Proleće je pred nama i gotovo svi jedva čekaju da odbace kapute i čizme i uskoče u neke laganije tkanine.

Duga i hladna zima, čini da proleće deluje još privlačnije i da ga željno očekujemo još od početka nove godine. Ako ste ljubitelj ležernog autfita, ono što ćete želeti ovog proleća je komforan spektar garderobe za svakodnevno nošenje. S druge strane ako želite da kreirate privlačan i stilski ležeran prolećni stajling, redovi koji slede bi vas mogli zanimati.

 

Znate već sigurno da su dve glave boje ove prolećne sezone – siva i žuta, tako da bi izbor jedne od njih, ili njihova kombinacija svakako mogao da bude pun pogodak. Osim toga prolećna sezona koja je pred nama biće predstavlja u pastelnom koloru. U skladu sa svojim raspoloženjem možete odabrati pastenu boju i nijansu zahvaljujući kojoj možete stvoriti vrlo upečatljiv autfit, pa čak i monohromatski izgled.

KOMBINACIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Vaš izbor mogu da budu klasične plave farmerke u kombinaciji sa žutim blejzerom, kao stvorene za svakodnevne varijante šetnji po gradu. Takođe ako vam je potrebna jednostavna poslovna odevna kombinacija potražite bele pantalone, bež majicu i mantil boje karamele što će učiniti da zaista izgledate privlačno bez mnogo truda.

KOMBINACIJE SA HALJINAMA I SUKNJAMA

Printovi su i dalje u fokusu zbivanja i na početku proleća, pa vaš izbor može da bude mini haljina sa zanimljivim printom i lagani pastelno zeleni kardigan. Kratka bela mini suknja sparena sa mint blejzerom učiniće da stvorite vrlo dopadljiv ležeran autfit za sve prilike.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group