Less is more: inspirativni stajlinzi Skandinavki za najmoderniju zimu

Ulice skandinavskih gradova su uvek inspiracija kada je u pitanju zimski stil.

Skandinavke se suočavaju sa zaista niskim temperaturama i zato imaju sve neophodne zimske stvari u svojoj garderobi.

Dešifrujući njihov stil i neke od najboljih izgleda, otkrivamo da uvek ulažu u tople kapute, predimenzionirane komade, neutralne i svetle boje. Oštri krojevi takođe definišu estetiku Skandi devojaka, nešto što vidimo u izboru XXL kaputa, širokih pantalona i posebnim modnim dodacima.

Međutim, ono po čemu se ističu je njihova minimalistička estetika koja uvek ostaje nepromenjena. Skandinavke prate najnovije modne trendove i uvek su u toku čak i kada biraju boje, zadržavaju skroman pristup svom stilu, koji je inspiracija za devojke širom sveta.

Njihovi svakodnevni stajlinzi sastoje se od jednostavnih, ali ne dosadnih komada. U njihovom zimskom izgledu izdvajamo gornju odeću koja je uvek topla, ali i elegantna, kao što su kaputi, tople jakne i prsluci od ovčjeg krzna.

Pleteni džemperi, haljine i šalovi koji se kombinuju na mnogo različitih načina slojevitošću za zaštitu od hladnoće takođe imaju vodeću poziciju. Naravno, čizme nikada ne izostaju u njihovom garderoberu, od kožnih elegantnih modela do vojnih čizama ili čak gumenih koje kombinuju sa vunenim čarapama.

Ono što je sigurno jeste da su Skandi devojke oblikovale sopstveni identitet u smislu svog stila.

Kako smo u srcu zime, tražimo ideje za naš svakodnevni izgled i kreiramo garderobu zasnovanu na skandinavskom stilu.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group