Kako se oblače najmodernije devojke u Danskoj

Street style hronike su nam nedostajale i sa nestrpljenjem smo čekali povratak Nedelje mode u uobičajenom fizičkom formatu.

Naravno, street style zvezde iz celog sveta, čak i u periodu karantina su nas razmazile svojim stajlinzima na Instagramu. Ali „žive“ slike sa ulica modnih prestonica se ne mogu zameniti ni sa čim.

Na sreću, mere predostrožnosti se postepeno popuštaju - dozvoljavaju se fizičke revije, prvo na Nedelji mode u Parizu, a sada u Kopenhagenu. A, sudeći po onome što smo tamo videli, ulični stil nedostajao je ne samo nama, već i njegovim heroinama.

Čak su i danske devojke, poznate po lakonskom stilu iz ormara izvadile najsvetlije stvari: slingback cipele u neonskim tonovima, torbice u sočnim narandžastim nijansama (koje sa pouzdanjem prelaze iz letnjih trendova u jesenje), trikotažu u svetlim nijansama, pa čak i lepršave haljine u omiljenoj boji Else Schiaparelli "Shocking pink".

Međutim, to nikako ne znači da će pristalice minimalizma ostati bez izvora inspiracije: u ovom stilu skandinavske devojke još uvek na prvom mestu. Stoga su uzdržana odela zemljanih nijansi, crni i bež blejzeri i bele košulje takođe našli mesto u ovoj street style hronici.

Posebno obratite pažnju na modne dodatke i nakit: fashioniste iz Kopenhagena znaju vešto da barataju aksesoarima.

« 19 20 21 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group