Kako nositi maksi suknje ovog proleća: 20 stilskih izgleda koji će vas inspirisati

Pored mini suknji koje se ovog proleća vraćaju u naše ormare, u novoj sezoni ništa manje relevantna neće biti njihova direktna suprotnost - maksi suknje.

Maksi suknje su idealne za ležerne i večernje izlaske i obavezne su u garderobi svake moderne devojke koja prati trendove. U novoj sezoni dizajneri su predstavili razne modele maksi suknji, tako da će svaka devojka moći da pronađe opciju po svom ukusu. I nemojte da vas zavara varljiva skromnost ovog trenda - suknje do poda predstavljene na najnovijim prolećnim i letnjim revijama modnih kuća ne mogu se nazvati preterano uzdržanim. Najčešće su modeli defilovali u suknjama sa izuzetno niskim strukom, a u nekim slučajevima čak i sa imitacijom vidljivih tangi.

Čak ni francuska kuća Chanel, poznata po svojoj eleganciji, nije mogla da odoli ovom kontroverznom trendu 1990-ih i 2000-ih.

Dizajneri predlažu da suknje maksi dužine nosite sa kratkim topovima i grudnjacima, ali u našem slučaju ove kombinacije su pogodnije za leto. Zbog toga predlažemo da potražite alternativne, ali ne manje stilske načine da integrišete maksi suknje u svakodnevni izgled.

Pogledajte u galeriji predloge street style zvezda i počnete da ih nosite već sada.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group