Kako nositi kapute svetlih boja u proleće: 10 ideja za stilski izgled

Februar se bliži kraju, što znači da ako još uvek niste pronašle savršeni kaput za proleće, vreme je da odmah počnete da tražite.

Preporučujemo da obratite posebnu pažnju na kapute svetlih nijansi, uključujući svetlo bež i belu. Tokom jeseni i zime nosili smo tamne i tople kapute, međutim u proleće je sve drugačije, a osim toga, bela je jedna od najmodernijih boja sezone proleće-leto 2022.

U novoj sezoni dizajneri predlažu nošenje bele u monohromatskom izgledu, a kako stajling ne bi izgledao dosadno i monotono, može se stilizovati svetlim modnim dodacima, kao što je to uradila Emili Ratajkovski. Kada birate svetli kaput, savetujemo vam da se odlučite za prirodne nijanse bele - one najpovoljnije naglašavaju ton kože i lako se kombinuju sa drugim stvarima u garderobi. Ova uspešna i elegantna boja, štaviše, učiniće da čak i najjednostavnija odeća izgleda spektakularno i nesumnjivo će privući pažnju.

Kaputi u nijansi vanile, boje slonovače ili ljuske jajeta mogu se nositi, na primer uz farmerke i majicu, svilenu slip ili pletenu haljinu. Za druge podjednako stilske ideje za prolećne izglede sa svetlim kaputom, pogledajte našu galeriju fotografiju i stajlinge street style heroina. 

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group