Kako nositi belu ovog leta: 15 ideja heroina uličnog stila

Pored jarkih boja, posebno narandžaste, zelene i lavande koje će i dalje vladati u novoj sezoni, nijanse bele su među glavnim bojama ovog proleća.

Naročito pažljive modne ličnosti verovatno su primetile da je u poslednjih nekoliko sezona bela postala nova crna, osvojivši titulu najsvestranije i najelegantnije boje.

Bela boja se može nositi u bilo kom trenutku i sa bilo čim, uključujući i druge bele stvari. Uzgred, ovaj prolećni beli monohromatski izgled je način da kreirate moderan i spektakularan stajling koji a priori neće izgledati dosadno i bezlično. Istovremeno, nijanse se mogu razlikovati jedna od druge - snežno bela može i treba da se kombinuje sa stvarima boje sladoleda od vanile i nijansama slonovače.

Ako želite da dodate malo boje odevnoj kombinaciji, slobodno je upotpunite kontrastnim modnim dodatkom - na primer, torbom, papučama ili naočarima sa okvirima u boji.

Neki od najtoplijih trendova koji najbolje izgledaju u beloj boji su odela sa pantalonama i teniske suknje, koje su sa terena prešle u svakodnevnu garderobu i već osvojile titulu jedne od najpoželjnijih kupovina ovog leta. Što se tiče odela sa pantalonama, ovo je nezaobilazan element garderobe svake moderne devojke, ali u beloj boji izgleda posebno impresivno i elegantno.

U potrazi za inspiracijom, u galeriji smo izdvojili za vas 15 najelegantnijih belih stajlinga street style zvezda.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group