Kako najmodernije street style zvezde nose bandane ove sezone

Nekada je bandana bila klasičan modni dodatak koji je davao eleganciju svakom izgledu, a danas se pojavljuje kao višedimenzionalni modni simbol, uspešno zamenjujući klasične šešire.

Od boja i dezena do teksture i načina na koji ih nosimo, odražavaju raznolikost i dinamiku današnje mode. Čak je i Džeki Kenedi nosila ove marame, zato što nije u pitanju samo stil, već i poruka koju prenose. Bandana znači da je leto zvanično ovde!

Kako ovog leta nositi bandanu? Street style zvezde imaju predloge!

Easy Breezy

Prozračna letnja haljina mini dužine od laganog materijala je sve što želimo za novu sezonu. I kako da joj damo dodatnu šik notu? Belom ili bandanom u pastelnim tonovima i raspuštenom kosom.

Urban Cool

Omiljena stvar street style zvezda su bez razmišljanja široke pantalone, koje (kakva sreća!) savršeno idu uz bandane. Preferiramo ležerne modele pantalona u kombinaciji sa masivnim cipelama i završavamo vrhunskim dodatkom sezone.

Old Hollywood

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Romantično, sveže i sa daškom holivudske dive. Retro aura bandane savršeno se "vezuje" sa prozračnim suknjama i rezultat je zaista jedinstven.

Festival Mood

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tessa (@tessavmontfoort)

Na festivalu Coachella, najstilizovanije devojke nose bandane. I možemo tačno da razumemo zašto, jer je to najautentičniji dodatak koji se savršeno uklapa u filozofiju koju ovi događaji imaju.

Vintage Summers

Uz prozračnu prugastu košulju i biciklističke u jarkim nijansama, leto izgledaju bliže nego ikad. Naročito kada kosi dodamo bandanu koja budi uspomene na stilske 50-e i 60-e.

Whites

Na kraju, čak i ako ne znate šta da kombinujete sa ovim posebnim aksesoarom, bela je uvek dobar izbor koji će lepo istaći maramu za kosu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group