Kako da nosite suknju od tila, a da ne izgledate kao balerina

Suknja od tila zaista može da izgleda slatko i interesantno, ali sve zavisi od toga kako je kombinujete.

Ovaj stil, poznat kao “Keri Bredšo” i danas je popularan kod mnogih devojaka i one se trude da istaknu originalnost i kreativnost, ovim neobičnim suknjama.

Suknje od tila dolaze u raznim bojama, najčešće su dužine do kolena ili tik iznad kolena, slojevite su i možete ih nositi kako u večernjim izlascima, tako i u dnevnim varijantama. Ukoliko ne volite da eksperimentišete sa jarkim bojama, uvek možete izabrati belu ili suknju u neutralnim tonovima koju ćete kombinovati sa jednostavnim majicama, laganim kardiganima, košuljama…

Suknje od tila su savršen način da probudite vintage magiju vašim izgledom. Fokusirajte se na nakit i detalje. Za dnevne izlaske odaberite baletanke, dok za večernje izlaske suknje od tila možete nositi sa visokim potpeticama.

Ove raskošne suknje veoma lepo izgledaju u kombinaciji sa ravnim čizmama i kožnom jaknom. Izgled balerine svakako možete izbeći ako uključite svoju maštu i kreativnost.

Pogledajte naše predloge!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group